Nieuws

Reken op Ferbeco als gespecialiseerde plaatser van sandwichpanelen
Als plaatser van sandwichpanelen helpt Ferbeco Construct u met gevel- of dakbeplating.

Het kiezen van de juiste partner voor de plaatsing van sandwichpanelen is een cruciale factor voor het succes van uw bouwproject. Sandwichpanelen bieden uitstekende thermische isolatie, duurzaamheid en zijn esthetisch veelzijdig, maar ze moeten correct geïnstalleerd worden om hun volle potentieel te bereiken. Hier leest u waarom Ferbeco de ideale keuze is als plaatser van sandwichpanelen.

Onze expertise als plaatser van sandwichpanelen

Ferbeco heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van sandwichpanelen voor een breed scala aan projecten. Van industriële gebouwen tot commerciële ruimtes, ons team van deskundigen zorgt altijd voor een vlekkeloze installatie.

Aandacht voor detail

Bij Ferbeco begrijpen we dat elk project uniek is. Wij besteden daarom gedetailleerde aandacht aan de specifieke eisen van uw project, van planning en ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering. Deze aanpak garandeert niet alleen een functioneel en esthetisch aangenaam resultaat, maar zorgt er ook voor dat de panelen optimaal presteren qua energie-efficiëntie.

Duurzaamheid en kwaliteit

De sandwichpanelen die Ferbeco plaatst, zijn van de hoogste kwaliteit. Ze bieden uitstekende thermische isolatie, wat resulteert in energiebesparingen voor uw gebouw. Bovendien zijn ze bestand tegen weersinvloeden, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van uw constructie.

Klanttevredenheid gegarandeerd

De tevredenheid van onze klanten staat bij Ferbeco voorop. Wij staan garant voor onze werkzaamheden en zorgen ervoor dat al onze klanten volledig tevreden zijn met het eindresultaat.

 

Gevelbeplating met sandwichpaneel, maar ook voor daken

Een extra troef van Ferbeco als plaatser van sandwichpanelen, is dat we dit topproduct voor verschillende doeleinden kunnen inzetten. Zo kan u een beroep doen op ons voor uw gevelbeplating met een sandwichpaneel, maar kunnen ze ook dienst doen als geïsoleerde dakpanelen. Deze panelen zijn dan ook ideaal voor projecten in de industrie en landbouw, net zoals ze bij residentiële toepassingen inzetbaar zijn.

Ferbeco biedt platen in verschillende diktes aan, met het oog op een optimale isolatiewaarde. Ook platen met extra grote brandweerstand, absorptie of geluidsreductie zijn perfect mogelijk. Alle panelen worden geproduceerd met een schuimkern zonder schadelijke CFC-HCFC-verbindingen. 

 

Samenwerken met Ferbeco Construct

Als u op zoek bent naar een betrouwbare plaatser van sandwichpanelen, dan is Ferbeco uw eerste keuze. Ons bedrijf is gelegen in het West-Vlaamse Lendelede, maar is beschikbaar voor werkzaamheden in een ruime regio. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw bouwplannen.