Diensten

Dakbeplating

Bij ons kan u terecht voor het plaatsen van verschillende soorten dakbekleding voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Wij plaatsen kwaliteitsvolle dakbekleding in verschillende vormen en kleuren voor zowel industriële, agrarische en residentiële gebouwen maar ook voor bedrijfsgebouwen en kantoorruimtes.

Enkelvoudige dakbekleding

Is een uitstekende optie voor landbouwgebouwen, maar eveneens voor industrie- en bedrijfsgebouwen.

Wij bieden u een groot assortiment platen alsook dakpanprofielen aan in verschillende vormen en kleuren alsook diverse coatings.

Voor gebouwen die niet geïsoleerd worden en waar een esthetische afwerking aan de onderzijde geen noodzaak is bieden wij u platen aan die voorzien zijn van een absorberende doek om het condenswater te absorberen.

Sandwichpanelen – Geisoleerde dakpanelen en dakpanpanelen

Wij plaatsen kwaliteitsvolle dakbekleding in verschillende vormen en kleuren.

De geïsoleerde sandwichpanelen zijn geschikt voor hellende daken en zijn de ideale oplossing voor uw projecten in de industriële, residentiële en landbouwsector.

Wij bieden u platen aan in verschillende diktes waardoor een grote thermische isolatiewaarde behaald wordt. Bovendien plaatsen wij ook panelen die uitermate geschikt zijn om omgevingen met een agressief binnenklimaat thermisch te isoleren alsook platen die een grote brandweerstand, absorptie en geluidsreductie behalen. Deze panelen hebben een schuimkern zonder schadelijke CFC-HCFC verbindingen.

Dakbeplating

REFERENTIES