Diensten

Gevelbeplating

Bij ons kan u terecht voor het plaatsen van verschillende soorten wandbekleding voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Wij plaatsen kwaliteitsvolle wandbekleding in verschillende vormen en kleuren voor zowel bedrijfsgebouwen, kantoorruimtes, biogasinstallaties, waterzuivering maar ook voor industriële, agrarische en residentiële gebouwen.

Enkelvoudige wandbekleding

Is een uitstekende optie voor landbouwgebouwen, loodsen, biogasinstallaties maar ook voor industriële of residentiële toepassingen.

Wij bieden u een groot assortiment platen aan in verschillende vormen en kleuren alsook diverse coatings.

Sandwichpanelen – Geisoleerde wandpanelen

Is een uitstekende optie voor industrie– ,landbouw- en bedrijfsgebouwen maar eveneens voor loodsen, winkels, biogasinstallaties, hotels en residentiële gebouwen.

Wij bieden u een groot assortiment van geïsoleerde panelen aan in verschillende vormen en kleuren alsook diverse coatings.

Bovendien plaatsen wij ook panelen die uitermate geschikt zijn om omgevingen met een agressief binnenklimaat thermisch te isoleren alsook platen die een grote brandweerstand, absorptie en geluidsreductie behalen. Deze panelen hebben een schuimkern zonder schadelijke CFC-HCFC verbindingen.

Gevelbeplating

REFERENTIES